Bijzonder inspirerende vergaderlocaties

De inspirerende vergaderlocaties van Toverland geven uw zakelijke bijeenkomsten een magische touch. Zowel voor kleine als grotere groepen vormen onze thematisch ingerichte vergaderruimtes een unieke en prettige basis voor het organiseren van een vergadering, training, brainstorm of seminar.

Vergaderen op een bijzondere locatie

Wilt u vergaderen op een bijzondere locatie? Toverland beschikt over een aantal zeer diverse evenementenlocaties. Twee daarvan zijn speciaal ingericht voor de organisatie van een zakelijke bijeenkomst zoals een externe vergadering, presentatie of workshop.

Het park en haar aparte vergaderlocaties vormen een geweldig decor voor vergaderingen, seminars, bedrijfstrainingen en workshops. Maar wist u dat u ook voor energieke teambuilding activiteiten bij ons terecht kunt? Breng sfeer in uw zakelijke ontmoeting en organiseer uw bijeenkomst in Toverland.

Confertainmentroom Mystique

Zakelijke ontmoetingen in een Oosterse setting van 20 tot 120 personen. Confertainmentroom Mystique voegt een subtiele portie vermaak toe aan uw zakelijke bijeenkomst. De prachtige locatie is bovendien uitgerust met een flip-over, een professionele beamer met scherm en een geluidsinstallatie. Deze multifunctionele, geluidsdichte ruimte is ideaal voor het presenteren van cijfers, het houden van een seminar of een interactieve brainstormsessie of workshop. Blocnotes en pennen zijn aanwezig en uiteraard voorzien wij u tijdens uw bijeenkomst van koffie, thee, water en eventueel fris. Samen lunchen en / of dineren? Ook dat regelen wij.

Katara Plaza

Sfeervolle binnen- en buitenlocatie voor 50 tot 300 personen
De vrolijke en ongedwongen ambiance van Katara Plaza heeft een positief effect op uw zakelijke bijeenkomst. Katara Plaza bestaat uit een binnenlocatie waar u overdag terecht kunt met maximaal vijftig personen. Deze vergaderruimte beschikt over een beamer met scherm en een geluidsinstallatie. Op de buitenlocatie met overdekt terras kunt in de avonduren tot driehonderdvijftig gasten verwelkomen.

Vraag vrijblijvende offerte aan
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven