Zakelijke bijeenkomsten

Teambuilding

Een goed team van collega’s die voor elkaar klaarstaan, is van onschatbare waarde voor een bedrijf. In Toverland organiseren we teambuildingsdagen vanaf vijftien personen. De energie van het park werkt aanstekelijk en de magische werelden van Toverland versterken het wij-gevoel in het team. Ver weg van het kantoor en in de vriendelijke sfeer van nu, leert u elkaar op een andere manier kennen. Vandaag gaat over samendoen en iedereen hoort erbij.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Seminars

Hebt u plannen voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst op een bijzondere locatie? Ontdek wat een dag buiten de vertrouwde kantoormuren voor u kan doen. Toverland beschikt over twee prachtige en multifunctionele vergaderlocaties. Een omgeving ‘buiten de deur’ stimuleert het loslaten van de dagelijkse werksleur.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Vergaderen

De inspirerende vergaderlocaties van Toverland geven uw zakelijke bijeenkomsten een magische touch. Zowel voor kleine als grotere groepen vormen onze thematisch ingerichte vergaderruimtes een unieke en prettige basis. Verwacht van ons geen strakke, sobere vergaderzalen, maar speelse en verrassende omgevingen. In Toverland draait het om beleving. Onze vergaderarrangementen zijn al te boeken vanaf 20 personen.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Trainingen

Zoekt u een veelzijdige locatie in de omgeving van Brabant en Limburg voor het houden van een training. Maak gebruik van ons park en onze diverse gethematiseerde locaties. Van een uitdagend parcours in de buitenlucht tot een ontspannen bijeenkomst op onze vergaderlocaties. Het is allemaal mogelijk. Verbonden door deze belevenis, begint morgen een nieuwe dag op het werk. En die voelt anders dan voorheen.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven