Vanaf 1 juni kun je weer reserveren bij The Flaming Feather

Vanaf 1 juni kun je weer reserveren bij The Flaming Feather

30-05-2020
Ook zo’n fan van bedieningsrestaurant The Flaming Feather? Dan hebben we smakelijk nieuws voor je! Vanaf maandag 1 juni 2020 kun je er weer bourgondisch genieten van een lunch of diner. Je kunt nú zelfs al reserveren!

Reserveren en maximale capaciteit 
Doordat landelijk de maatregelen rondom het openen van horecalocaties versoepeld worden op 1 juni 2020 is het ook weer mogelijk om te genieten van de middeleeuwse sferen in bedieningsrestaurant The Flaming Feather in Avalon. Ook zin om een vorkje mee te prikken? Het is door de maatregelen wel noodzakelijk om vooraf een reservering te maken. Hierdoor weten we altijd precies hoeveel gasten er aanwezig zijn in het restaurant. Dit maximum ligt binnen op 30 personen. Buiten gelden geen beperkingen qua maximale capaciteit, echter wordt hier wel rekening gehouden met de 1,5 meter afstand tussen huishoudens. Hierdoor is het terras extra uitgebreid voor meer capaciteit.

Hoe kun je reserveren? 
Je kunt heel eenvoudig een tafeltje reserveren bij restaurant The Flaming Feather. Maak je reservering online via ons reserveringsformulier. Beslis je op je bezoekdag dat je wel trek hebt in een bourgondische lunch of diner, dan kun je deze telefonisch (+31(0)77 4677050) reserveren. Het is eventueel ook mogelijk om dat bij de gastheer of -vrouw van het restaurant zelf te doen.

Doordat we werken met een vaste tafelindeling, is het niet mogelijk om zelf een tafeltje te kiezen. Houd er verder rekening mee dat we voor je bezoek de verplichte gezondheidscheck uitvoeren, zoals landelijk voorgeschreven is voor horecalocaties.

Eten met je gezelschap
Wanneer je Toverland bezoekt met je huishouden, dan kun je een onbezorgde dag beleven zonder 1,5 meter afstand te hoeven houden. Ook wanneer je een reservering maakt bij The Flaming Feather is dat dan het geval. Kom je langs in een andere samenstelling en maak je niet deel uit van hetzelfde huishouden, dan vragen we je 1,5 meter afstand te houden, ook tijdens het eten. Hiervoor is rekening gehouden bij het herinrichten van het restaurant. Ook hierbij volgen we de landelijke richtlijnen die door het RIVM genomen zijn. Wanneer je een reservering maakt, vragen we je dan ook om de samenstelling van je gezelschap door te geven.

 

Lunch en diner in juni
Doordat we binnen een beperkt aantal gasten mogen toelaten, is het in juni enkel mogelijk om binnen te lunchen of dineren. Voor alleen een drankje of koffie kun je terecht bij take-away Smouldering Roast, de Crispy Chicken Club, direct naast het bedieningsrestaurant. Hier vind je naast softijs en andere lekkernijen ook koffie en andere frisse drankjes. Je kunt hier op het terras genieten van een adembenemend uitzicht over het groene Avalon, terwijl Fēnix voorbij raast.

Vanaf juli 2020 is het ook weer mogelijk om binnen een drankje te nuttigen. Wanneer de maatregelen het toelaten, is dit wellicht al eerder mogelijk. Al je favoriete gerechten die we eerder dit jaar geïntroduceerd hebben, staan nog steeds op de kaart. We hebben hierin geen aanpassingen gedaan. Dus dat wordt weer smullen

Bekijk menukaart

Op je wenken bediend
The Flaming Feather is niet alleen bijzonder door de mysterieuze middeleeuwse sfeer, maar ook dat het het eerste bedieningsrestaurant is van Toverland. Dat is vanaf 1 juni 2020 nog steeds het geval en daar zijn we trots op. Onze medewerkers leggen je graag in de watten. Ook voor onze medewerkers kunnen we de veiligheid waarborgen door de nieuwe tafelopstelling en doordat we werken met zogenaamde dienbladstaanders en grote houten dienbladen. Hierdoor is het toch mogelijk om je (indirect) aan tafel te bedienen, via het hoofd van de tafel. Je kunt hier zelf je bestelde heerlijkheden vanaf pakken en verdelen onder je gezelschap.

Wil je graag dat één van onze medewerkers je tafel (deels) afruimt, dan kun het wederom op het dienblad of het hoofd van de tafel plaatsen. Zo zorgen we samen voor een veilig en ontspannen etentje! Ook buiten hebben we maatregelen getroffen om het uitserveren in goede banen te leiden. Heb je je trek weten te stillen, dan reken je direct aan tafel af. Zo hoef je je tafel hiervoor niet te verlaten. We desinfecteren en poetsen alle tafels en stoelen direct na ieder bezoek, medewerkers wassen extra vaak de handen en poetsen regelmatig handcontactpunten.

Routing door het restaurant
We hebben een duidelijke routing aangebracht door het restaurant, welke éénrichtingsverkeer is. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het restaurant optimaal en veilig gebruikt wordt. Dat is ook op het terras het geval. Je hoeft hiervoor enkel op de signing op de grond te letten, deze is uitgevoerd in geel-zwarte tape. 

Veilig Samen Uit 
Ook in het park hebben we verschillende maatregelen genomen, zoals ook bij de andere horecapunten, die gebundeld zijn in het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Je dag ziet er misschien iets anders uit dan je gewend bent, maar is nog steeds net zo magisch. We evalueren de maatregelen iedere dag in de eerste week na de heropening van The Flaming Feather, zodat je tijdens je bezoek alleen maar kunt genieten! ​

Bekijk alle maatregelen

Lees snel meer