Reservering 


Hoe werkt het in- en uitchecken en wat zijn de tijden?
Je kunt op je aankomstdag vanaf 15.00 uur inchecken en op je vertrekdag kun je uitchecken tot 11.00 uur bij de receptie in het Land van Toos. Volg hiervoor de bebording. Je kunt al vanaf 10.00 uur op je aankomstdag Attractiepark Toverland bezoeken.

Vanaf welke leeftijd is het toegestaan om zelfstandig te overnachten op het Pop-Up Summer Camp? 
Het is vanaf 15 jaar toegestaan om zelfstandig te overnachten op de camping. Ben je minderjarig, dan is het noodzakelijk dat een volwassen persoon de boeking doet, deze persoon hoeft niet aanwezig te zijn tijdens het verblijf. 

Een deel van mijn gezelschap heeft een abonnement, maar niet iedereen? Hoe kan ik een boeking maken?
Je kunt een regulier verblijf boeken. Bij de stap 'gezelschap' in het boekingsproces kun je aangeven of en hoeveel abonnementhouders er tijdens het verblijf aanwezig zijn. In de vervolgstappen kun je vervolgens alle benodigde abonnementgegevens invullen. De korting zal dan verrekend worden. 

Ik ben jarig tijdens mijn verblijf. Krijg ik gratis toegang tot het park? 
Wanneer je een bezoek brengt aan Toverland op je verjaardag (en dat is aan te tonen via een geldig ID-bewijs met pasfoto) kun je het park gratis bezoeken. In het geval van een overnachting op de Toverland-camping maak je een reguliere boeking. Op je verjaardag kun je je melden bij de camping-receptie waar je de meerprijs van je dagticket van die dag retour ontvangt in de vorm van Toverduiten. Hiermee kun je ín Toverland eten, drinken, merchandise aanschaffen of aankopen doen bij de Gastenservice. 
 


Parktoegang 


Wanneer heb je toegang tot Toverland?
Je hebt alle dagen dat je op het Pop-Up Summer Camp verblijft onbeperkt toegang tot Toverland. Overnacht je bijvoorbeeld 1 nacht, dan heb je zowel op je aankomstdag als vertrekdag toegang tot het park binnen de openingstijden.

Is er een speciale ingang voor campinggasten?
Wanneer je op het Pop-Up Summer Camp overnacht, kun je gebruik maken van de speciale ingang bij de receptie. Hierdoor loop je via het Land van Toos het park in.

Wat gebeurt er als Toverland niet geopend is? 
Het kan voorkomen dat door de coronamaatregelen het attractiepark nog niet geopend is op 1 mei (of later). We bieden je dan twee opties: 

  1. Je komt gezellig overnachten op het Pop-Up Summer Camp en krijgt de 'meerprijs' van de parktickets terug. Wanneer het attractiepark niet geopend is, maken we er toch een feestje van. Zo mag je verschillende familie-activiteiten (gratis en tegen meerprijs) verwachten. Verder overnacht je op een unieke locatie en sta je binnen een paar stappen in de Limburgse natuur. Ook in de buurt zijn er diverse uitjes mogelijk! 
  2. Je ontvangt een voucher waarmee je op een later moment een nieuwe reservering kunt maken, wanneer het attractiepark wel geopend is. 
     

Tenten en staanplaatsen


Waar beschikt mijn Toverland-tent over?
Reserveer je een Toverland-tent, dan kun je het volgende verwachten:
Bed met matras en hoes
- Camping-lampjes
- Klapstoeltjes 
- Beperkte aansluiting voor elektriciteit (mogelijkheid tot koeling is niet aanwezig)
- Picknicktafel voor de tent 

Ik heb een Toverland-tent gereserveerd, wat mag ik bij de bedden verwachten? 
De knus ingerichte Toverland-tenten zijn ingericht met bedden, voorzien van een matras en hoes. Het bedlinnen kun je extra reserveren, zie hieronder. Ook is het natuurlijk mogelijk om zelf een slaapzak, kussen en eventueel een dekbed of bedlinnen mee te nemen.

Kan ik bedlinnen extra reserveren? 
Het is mogelijk om extra een bedlinnenpakket te reserveren voor een comfortabel verblijf. Dit pakket bevat per persoon: een kussen met kussenhoes, dekbed en dekbedovertrek en een laken. Voor €8,50 kun je het bedlinnenpakket reserveren via het boekingsproces of de link in je bevestingsmail. 

 


Faciliteiten


Waar kan ik parkeren?
Je kunt als campinggast gebruik maken van de speciale camping-parkeerplaats, deze bevindt zich direct aan het het kampeerterrein. Parkeren is hier gratis. 

Zijn er rolstoelvoorzieningen?
De sanitaire voorziening is ook voor rolstoelergebruikers toegankelijk. De rest van het kampeerterrein is ook rolstoelvriendelijk. 

Is het mogelijk om te BBQ'en op de camping?
Open vuur is niet toegestaan op het camping-terrein. Zo kun je bijvoorbeeld wel elektrisch gourmetten, maar de elektriciteitsvoorziening hiervoor is beperkt. 

Ik heb een vraag of hulp nodig op de camping. Wat kan ik doen? 
Voor vragen of hulp kun je je melden bij de receptie. De openingstijden daarvan variëren. Is de receptie gesloten dan vind je op de camping een noodnummer terug. 

 

Deel deze pagina