Avalon

Attractiepark Toverland gaat in 2018 uitbreiden met een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied. Hierdoor wordt het park maar liefst anderhalf keer zo groot. Met zeven hectare is dit de grootste uitbreiding in de geschiedenis van Toverland. Alle informatie over het nieuwe themagebied vind je hier.

Download hier

Halloween

Elk jaar in Oktober staat Attractiepark Toverland weer in het teken van Halloween. Het park wordt dan overgenomen door de meest gruwelijke monsters in 8 verschillende scare zones. Dit jaar vindt Halloween plaats op 13, 14, 18, 19, 20, 21, 27 en 28 oktober.

Download hier

Fase 5

Toverland opent in 2018 een geheel nieuw themagebied, wat alweer de 5e uitbreiding is van het attractiepark. In dit persdossier vindt u de nieuwste ontwikkelingen rondom fase 5.

Download hier

Toverland

Attractiepark Toverland is een familiebedrijf vol passie en bezieling. Met 700.000 gasten per jaar en ruim 30 attracties en shows zijn we inmiddels een stevige speler binnen de Benelux en de Duitse grensregio. Lees in dit persdossier meer over Attractiepark Toverland.

Download hier
Contact
Attractiepark Toverland
Tessa Maessen
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
T + 31 (0) 77 467 70 50
E pers@toverland.nl
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven