• Pers
  • Nieuws
  • Stem op Toverland voor de titel ‘Leukste Bedrijfsuitje 2015’!

Stem op Toverland voor de titel ‘Leukste Bedrijfsuitje 2015’!

Nadat Attractiepark Toverland onlangs werd uitgeroepen tot Beste evenementenlocatie van Nederland, zijn we nu wederom genomineerd voor de titel ‘Leukste Bedrijfsuitje 2015’. Heb je een bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement in het park meegemaakt, of vind je gewoon dat Toverland die prijs verdient? Breng dan nu je stem uit

De verkiezing voor het Leukste Bedrijfsuitje 2015 is een initiatief van Meeting Magazine. Elk jaar kunnen event-locaties met een bijzonder aanbod voor de zakelijke markt meedingen naar deze prijs. Vorig jaar had Attractiepark Toverland al de eer om de award voor ‘Leukste Bedrijfsuitje 2014’ te mogen ontvangen. Dit jaar gaan we natuurlijk weer voor goud en daar kun jij bij helpen.

Het enige dat je hoeft te doen is stemmen. Willen je vrienden en familieleden ook stemmen? Dat kan natuurlijk. Hoe meer stemmen je uitbrengt, hoe meer kans dat je vrijkaartjes wint.

Toverland Events
Attractiepark Toverland is natuurlijk bekend vanwege de spannende achtbanen en spetterende waterattracties, maar daarnaast heeft het park een verrassend aanbod voor o.a. bedrijven en groepen. Van een bruisend feest tot een gezellige familiedag. Attractiepark Toverland biedt arrangementen voor elke gelegenheid en groepsgrootte. Ook zijn er diverse sfeervolle ruimtes die zowel overdag als ’s avonds exclusief gehuurd kunnen worden. Voor grote groepen (tot circa 10.000 personen) bestaat zelfs de mogelijkheid om het hele park af te huren! Meer weten? Kijk dan op Toverland Events voor de mogelijkheden.

Contact
Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
T + 31 (0) 77 467 70 50
E pers@toverland.nl
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven