• Nieuws

Nieuws

Muziek Toverland vanaf nu ook digitaal verkrijgbaar

De karakteristieke park- en showmuziek van Attractiepark Toverland is voortaan ook online te beluisteren en downloaden via diverse bekende muziekplatformen. Hierdoor kunnen de bezoekers hun dagje Toverland altijd en overal herbeleven.

Lees meer

Toverland opent nieuw themagebied met Wing Coaster in 2018

Toverland wordt in 2018 anderhalf keer zo groot. Het attractiepark breidt dan uit met een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied. In het themagebied staan twee grote attracties centraal. Een spectaculaire rollercoaster en een betoverende boatride zullen voor menig gelukservaring gaan zorgen bij de bezoekers.

Lees meer

Attractiepark Toverland kijkt terug op een mooi jubileumjaar

Attractiepark Toverland kan terugkijken op een mooi 2016. Het themapark mocht tijdens haar verjaardagsjaar 682.932 gasten verwelkomen, maar er waren meer hoogtepunten. Zo vierde het park haar 15e verjaardag, mocht ze haar 7 miljoenste bezoeker verwelkomen, was er een 24 uurs achtbaanrace voor het goede doel en kreeg het park bezoek van de Amerikaanse daredevil Bello Nock.

Lees meer

Warme, winterse magie in Attractiepark Toverland

Ervaar samen de warme, winterse magie in Attractiepark Toverland. Tijdens de Magische Winterweken in de kerstvakantie ademt het park een en al magische kerstsfeer. Beleef samen de betoverendste tijd van het jaar met magisch entertainment, shows, wonderlijke attracties en bovendien gegarandeerd sneeuw.

Lees meer

Recordpoging schoen zetten in Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland wil het wereldrecord ‘schoentje zetten’ verbreken. Het themapark roept haar gasten op om een extra schoen mee te nemen tijdens het Sinterklaasfestijn, dat in de weekenden van 19-20 en 26-27 november georganiseerd wordt in het park.

Lees meer

Een toekomst vol magie voor Attractiepark Toverland

Gisteren werd het bestemmingsplan van Attractiepark Toverland goedgekeurd in de gemeenteraad van Horst aan de Maas. Het bestemmingsplan geeft het themapark de ruimte om komende jaren verder uit te breiden en daarmee haar gasten nog meer te kunnen onderdompelen in een magische wereld.

Lees meer

Halloween Nights 2016

Ook dit jaar zijn er weer 8 avonden van de populaire Halloween Nights in Attractiepark Toverland. Met meer scare zones, meer angstaanjagende karakters en een unieke zone waar bezoekers geblinddoekt worden, beloofd het een ervaring te worden die de gasten van het park niet snel zullen vergeten.

Lees meer

Onderzoek naar wilde bijen en vlinders in Toverland

De Magische Vallei in Attractiepark Toverland is het decor van een onderzoek naar vlinders en wilde bijen. Samen met het CITAVERDE College, de Vlinderstichting, Imkerij Cox en BTL Advies zet Toverland zich in voor “Samen voor bijen”, een project om de bijensterfte in Limburg tegen te gaan. De provincie Limburg had in 2013 verreweg de hoogste bijensterfte van Nederland. Een zorgelijke ontwikkeling die wereldwijd gaande is. De bijensterfte heeft namelijk grote gevolgen voor de bestuiving van bloemen en gewassen en daarmee de voedselproductie.

Lees meer

Scare actors gezocht voor Halloween Nights 2016

Heb jij altijd al eens in de huid van een monster willen kruipen en mensen de stuipen op het lijf willen jagen? Of eens een kijkje achter de schermen willen nemen bij dit angstaanjagende evenement? Pak dan nu je kans! Doe auditie voor een unieke rol als scare actor tijdens de Halloween Nights in Attractiepark Toverland.

Lees meer

Attractiepark Toverland verwelkomt 7.000.000e bezoeker

Vandaag mocht Attractiepark Toverland haar 7 miljoenste gast verwelkomen, sinds de opening van het themapark op 19 mei 2001. De familie Maurissen-Coninx werd op een magische wijze verrast bij het begin van hun dagje uit. Een bijzonder moment voor zowel de familie als het jarige attractiepark.

Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven