Avalon hulde zich weer in de mist

Uitbreiding 2023 • Dit gaat er gebeuren

Spannende ontwikkelingen

Avalon komt nóg meer tot leven

Avalon was weer voor even in de mist gehuld.. .. tot nu! Want nu kunnen we je eindelijk vertellen wat er al een tijdje in de lucht hing. In 2023 staan er hier verschillende nieuwe belevingen vol avontuur, adrenaline en mystiek op je te wachten. Avalon gaat nóg meer tot leven komen, want over dit mysterieuze gebied zijn nog lang niet alle verhalen aan je verteld.

✓ Wil je niets missen? Via deze pagina houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

4 nieuwe attracties voor het hele gezin

Wat mag je verwachten?

Avalon wordt nóg magischer! Hiermee gaan we dit middeleeuwse themagebied nog rijker maken:

4 nieuwe attracties: twee grote én twee kleine.
✓ Avontuurlijke waterspeeltuin.
✓ Kleurrijke dreumesspeeltuin voor de écht allerkleinsten.
Bijzondere belevingselementen vol magie waar je niet zomaar aan voorbij mag lopen.
2 nieuwe karakters die voor extra avonturen zorgen.

De verwachting is dat je alle nieuwe verhalen van Avalon kunt ontdekken vanaf medio 2023. De complete investering kost 10 miljoen euro!

Ontdek op deze pagina snel welke nieuwe attracties je in Avalon mag verwachten!

Pixarus

Flight School of Magic

Te midden van de spannende helix (de schuingekantelde bocht) van Fēnix ga je op vliegavontuur. In vliegtuigmolen Pixarus leer je als leerling van Merlijn hoe het is om écht te kunnen vliegen, terwijl de wingcoaster met hoge snelheid aan je voorbij raast. Hoe bijzonder is dat!? Je bepaalt zelf ook nog eens hoe vaak je over de kop gaat!

Dragonwatch

Family Droptower

Dit is het veilige nest voor alle grote en kleine draken in de omgeving. Spot ze vanaf een spectaculaire hoogte van 17 meter. Als je daar de tijd voor hebt tenminste, want Dragonwatch is niet zomaar een uitkijkpunt! Voordat je rustig om je heen kunt kijken, 'drop' je alweer de diepte in.

Garden Tour

Bijzondere rondrit

Tovenaar Merlijn nodigt je uit om een kijkje te nemen in zijn bijzondere tuin vol magische bloemen, planten en taferelen. Leuk voor het hele gezin, maar de kids kunnen ook zelfstandig instappen bij de Garden Tour.

Jumping Juna

Avontuurlijke carrousel

Neem plaats op de rug van de goedlachse eenhoorn Juna en het vrolijke draakje Sparky in Jumping Juna! Samen vieren ze een vrolijk verkleedfeestje en ze nemen jou maar al te graag mee. Maar let op: met deze carrousel is iets bijzonders aan de hand.

''Wie zijn die vrolijke gezichten?''

We ontdekten twee nieuwe karakters

Aangenaam, dit zijn draakje Sparky en eenhoorn Juna! Ze waren al eeuwen te vinden in Avalon, maar durven zich nu voor het eerst te laten zien. De ene ondeugend, de ander goedlachs! In de dynamische draaimolen Jumping Juna vier je samen een kleurrijk verkleedfeestje met ze.

Boekenkasten vol verhalen

Volg alle ontwikkelingen

Er hangt nog steeds mist boven Avalon die op een later moment zal optrekken. Want over dit mysterieuze gebied zijn nog lang niet alle verhalen verteld. Blijf dus vooral deze pagina en onze socials (bijv. Facebook en Instagram) in de gaten houden voor de laatste updates.

✓ Lees ook de Toverblog voor nóg meer achtergrondinformatie.
✓ Tip: schrijf je ook in voor de Toverland-nieuwsbrief! Dan mis je écht geen updates over alle uitbreidingen in Avalon.