Een compleet bedrijfsfeest voor alle gezelschappen

Spetterende muziek, lekker eten en drinken en spectaculaire attracties: dat zijn de ingrediënten van a-MEEZING Toverland! Een volledig verzorgde feestavond voor jou en je collega’s voor een all-in prijs van €65,- per persoon (excl BTW). Ga van links naar rechts op de hits van Snollebollekes, maak een ritje in de achtbaan en geniet van heerlijke hapjes uit de Snollebollebak. Het ideale teamuitje voor kleine én grote bedrijven, én een spectaculaire feestavond voor abonnementhouders!

Goed om te weten: de minimumleeftijd van dit event is 18 jaar 

Exclusieve avond voor bedrijven

Exclusieve avond voor bedrijven

Op vrijdagavond 8 november wordt themagebied Wunderwald van 20.00 uur tot 00.30 uur één grote feestzaal, waarbij niemand minder dan Snollebollekes en DJ Timmie Tirol hun opwachting maken. Na een lekker welkomstshotje beginnen jullie de avond met een razendsnel ritje in de motorachtbaan Booster Bike, maak een natte duik van 15 meter hoogte in waterattractie Expedition Zork en geniet van heerlijke snacks, pizza slices en broodjes. Daarna gaan we de dansvloer op met de lekkerste hits gedraaid door DJ Timmie Tirol - de kleinste DJ van Europa - en komt Snollebollekes langs voor een knallende afsluiter van de avond. Dat wordt springen!

Meer informatie en reserveren voor bedrijven

... en abonnementhouders

A-MEEZING Toverland is niet alleen voor bedrijven geschikt; ook abonnementhouders (en introducés) zijn van harte welkom om mee te feesten. Voor een all-in prijs van €65,- (incl. BTW) beleef je als abonnementhouder een avond in Toverland zoals je niet eerder hebt meegemaakt. Wil je graag vrienden of familie meenemen die geen abonnement hebben? Neem hen dan mee als introducé voor een prijs van €73,- (incl. BTW). 

Meer informatie en reserveren voor abonnementhouders

Het programma

20.00u – 20.30u
Ontvangst met welkomstshotje

20.00u – 21.30u
Ritjes in 3 spectaculaire attracties

20.00u – 21.30u
Dansvloer geopend met feestmuziek

21.30u – 23.00u
Optreden DJ Timmie Tirol

23.00u – 23.30u
Optreden Snollebollekes

23.30u – 00.30u
Feesten!

 

Meer informatie en reserveren

Kom meer te weten over a-MEEZING Toverland!

Alle ins- en outs weten achter a-MEEZING Toverland? We stelden vragen aan Tarama Thijsen - Manager Business & Events! Lees meer in de Toverblog!

Deel a-MEEZING Toverland