Stap in een nieuw avontuur

Vestig een nieuw snelheidsrecord in Maximus’ Blitz Bahn en probeer beide voeten op de grond te houden in Villa Fiasko, een betoverd huis vol hindernissen. Bevaar in een boomstam de wildwaterbaan Backstroke en eindig je rit met een gigantische splash van 15 meter. Ga op avontuur in Magic Forest!

Survival Parcours

Towers of Adventure

Karussell

Alpenrutsche

Backstroke

Villa Fiasko

Maximus' Blitz Bahn

Wirbelbaum

Er is zoveel te beleven

Net voorbij het vrolijke Land van Toos ontvouwt zich een magische plek waar vele spannende avonturen op je wachten. In Magic Forest krijgt jouw reis door Toverland een heel nieuwe wending. Je gaat op survival door een parcours van touwen en smalle loopbruggetjes, klimt in de reusachtige torens van Towers of Adventure en ontdekt de snelheid van de flitsende bobsleebaan van Maximus Müller.

Maximus zoekt de allersnelste!

Altijd was het zijn droom: de ouderwetse bobsleebaan omtoveren tot een elektronische snelheidsduivel en een nieuw record vestigen. Na jaren sleutelen is het eindelijk gelukt, Maximus’ Blitz Bahn is een feit! Voor het vinden van de allersnelste coureur is de Oostenrijkse uitvinder Maximus Müller, naar eigen zeggen ‘een waar genie’, afgereisd naar Toverland. Magic Forest leek hem een beste plek, hier komen immers heel dappere jongens en meisjes.

Laat zien dat jij de snelste bent!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven