Over Halloween
 

 • Wanneer is Halloween in Toverland?
  Op  12, 15, 16, 17, 18, 19, 25 & 26 oktober 2019 breekt vanaf 18.30 tot 23.00 uur de hel los tijdens Halloween Nights in Toverland. Zijn voor jou de avonden nog net even iets te spannend? Overdag vieren we, gedurende de hele herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober, speciaal voor onze jonge bezoekers Halloween Days in Toverland.
   
 • Voor wie zijn de Halloween Days?
  De Halloween Days zijn speciaal voor onze jonge bezoekers (adviesleeftijd t/m 12 jaar) voor wie de avonden nog net iets te spannend zijn. Van 12 t/m 27 oktober wordt Land van Toos iedere dag overgenomen door spoken, heksen, spinnen en pompoenen.
   
 • Voor wie zijn de Halloween Nights?
  Voor de Halloween Nights is de adviesleeftijd: vanaf 12 jaar. Echter is Halloween in Toverland voor alle leeftijden, zo kun je je avond net zo eng maken als je zelf wilt. We hebben verschillende scare zones met elk hun eigen thema en enge figuren. Een aantal zones zijn eng, andere zijn ook voor kleinere kinderen leuk. Speciaal voor de angsthazen hebben wij de Halloween Toverstaf, hiermee houd je alle monsters op afstand. Let op: de toverstaf werkt niet in het doolhof Trapped, walktrough experience The Witches Forest, spookhuis The Dollhouse én spookhuis Fear the Woods. 
   
 • Mogen wij geschminkt en verkleed naar Halloween toe?
  Verkleden en het dragen van maskers of schmink is tijdens de Halloween Days en Nights enkel toegestaan voor kinderen tot 10 jaar. Dit om verwarring met onze scare actors te voorkomen. 
   
 • Zijn de Halloween Nights rolstoeltoegankelijk?
  Het evenement Halloween Nights is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Alle scare zones zijn ook met een rolstoel te bezoeken. Enkel de spookhuizen, het doolhof en The Witches Forest zijn niet te bezoeken wanneer je in een rolstoel zit. Dit heeft te maken met verschillende niveau's, oneffen ondergronden, kleine ruimtes of omdat je een bepaald parcours af moet kunnen leggen. Bij veel van onze attracties kun je gebruik maken van de speciale rolstoelingang. Bekijk hoe je hiervoor toegang krijgt via onze toegankelijkheidspagina
   
 • Mag ik filmen tijdens de Halloween Nights?
  Uiteraard mag je je griezelige avond vastleggen met je telefoon of vlogcamera! Het is echter niet toegestaan om beelden of geluidsopnames te maken in de spookhuizen, het doolhof of The Witches Forest. Hier willen we graag de beleving kunnen blijven garanderen. In de scare zones staat het je vrij om opnames te maken. Ook is het mogelijk om onrides te maken in onze attracties, bekijk de voorschriften hier.
   
 • Kan ik op de foto met een karakter?
  In iedere scare zone worden er 'Fotolocaties' ingericht, te herkennen aan een perswand. Daar kun je gratis op de foto met je favoriete karakters! 
   

Tickets

 • Heb je speciale tickets nodig voor Halloween?
  Je hebt géén speciale tickets nodig. Via bijvoorbeeld onze ticketshop kun je met online korting je tickets aanschaffen. Wel zo gemakkelijk. Schaf daar ook alvast je parkeerkaart aan. Uiteraard is het ook mogelijk om je tickets aan te schaffen bij de kassa's van onze hoofdentree. Tickets voor jarigen en mindervaliden zijn uitsluitend aan de dagkassa te verkrijgen. 
   
 • Kan ik met mijn abonnement naar Halloween?
  Met jouw abonnement heb je onbeperkt toegang tijdens Halloween.
   
 • Vanaf hoe laat is mijn ticket geldig?
  Tickets zijn de hele dag geldig, zowel voor de Halloween Days als de Halloween Nights. 
   
 • Ik heb nog kortingsbonnen, zijn deze ook geldig tijdens Halloween?
  Ja, de kortingsbonnen en acties die geldig zijn t/m 3 november 2019 zijn ook geldig tijdens Halloween.
   
 • Ik ben jarig tijdens Halloween in Toverland! Ontvang ik gratis toegang?
  Jarigen ontvangen ook tijdens Halloween gratis toegang (op vertoon van een geldig legitimatiebewijs). Je kunt dan direct doorlopen naar de ticketcontrole. 

Openingstijden

 • Hoe laat beginnen de Halloween Nights?
  Toverland is tijdens Halloween Nights geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Je kunt de gehele dag gebruik maken van de attracties en faciliteiten van het park. De scare zones openen vanaf 19.00 uur. Om 18.30 uur trappen we af met een parade in Port Laguna.
   
 • Zijn de attracties gewoon geopend?
  De attracties zijn de hele dag geopend, m.u.v. Kletterparcours. Deze sluit bij zonsondergang.
   
 • Tot hoe laat is Toverland geopend tijdens Halloween?
  Toverland is tijdens Halloween Nights (op 12, 15, 16, 17, 18, 19, 25 & 26 oktober) geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Bekijk de kalender voor alle actuele openingstijden.

Parkeren

 • Kan ik iemand afzetten en ophalen (Kiss & Ride)?
  Afzetten en ophalen kan op onze speciale Kiss & Ride-zone. Deze is zo ingericht dat het ophalen en wegbrengen van gezelschap makkelijker én veiliger is. Bekijk hier de informatie over de Kiss & Ride-zone.
Deel deze pagina