Het is feest want Sinterklaas komt naar Toverland

De Sint en zijn pieten brengen een magisch bezoek aan Toverland.

Magisch Sinterklaasfestijn

Jij bent dit jaar vast heel lief geweest en daarom pakken we eind november op grootse wijze uit met een magisch Sinterklaasfestijn. Want in de weekenden van 25 & 26 november en 2 & 3 december krijgt Toverland hooggeëerd bezoek. De Sint komt langs en heeft alle tijd om jou een handje te geven en naar jouw liedjes te luisteren. Natuurlijk neemt hij zijn vrolijke bende pieten mee.

Komt dat zien: het Pietencircus!
Allerlei soorten pieten stormen naar binnen en halen allerlei halsbrekende toeren uit. De muziekpieten zorgen voor aanstekelijke deuntjes, de DJ piet gaat los in de pietendisco en er zijn zelfs circuspieten bij die de gekste acrobatische trucs kunnen. Terwijl de pepernoten je om de oren vliegen, zetten zij de boel letterlijk op stelten. Al steltenlopend komen ze binnen terwijl ze jongleren in de lucht. Net zoals vorig jaar is er ook een echte Sinterklaasshow waarin je wordt meegenomen in een spannend vijf december verhaal.

 

De magische Pepernoten Expeditie
Het wordt nog leuker want je kunt meedoen aan een heuse Pepernoten Expeditie. In jouw eigen juten zakje dat je krijgt bij de ingang, vind je 6 speciale kaartjes. Zoek de juiste piet bij het juiste kaartje en verzamel zo de meeste pepernoten. Vind jij alle pieten? Dat wordt smullen!

Het wordt één groot Sinterklaasfeest in Toverland, speciaal voor jou!

Koop hier je tickets

 

Kleurplaat
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven