Het is feest want Sinterklaas komt naar Toverland

De Sint en zijn Toverpieten brengen een magisch bezoek aan Toverland.

Magisch Sinterklaasfestijn

Jij bent dit jaar vast heel lief geweest en daarom pakken we eind november op grootse wijze uit met een magisch Sinterklaasfestijn. Want in de weekenden van 25 & 26 november en 2 & 3 december krijg Toverland hooggeëerd bezoek. De Sint komt langs en heeft alle tijd om jou een handje te geven en naar jouw liedjes te luisteren. Natuurlijk neemt hij zijn vrolijke bende Toverpieten mee.

 

Komt dat zien: het Toverpietencircus!
Pieten in alle kleuren van de regenboog stormen naar binnen en halen allerlei halsbrekende toeren uit. De muziekpieten zorgen voor aanstekelijke deuntjes, de DJ piet gaat los in de pietendisco en er zijn zelfs circuspieten bij die gekste acrobatische trucs kunnen. Terwijl de pepernoten je om de oren vliegen, zetten zij de boel letterlijk op stelten. Al steltenlopend komen ze binnen terwijl ze jongleren in de lucht. Net zoals vorig jaar is er ook een echte Sinterklaasshow waarin je wordt meegenomen in een spannend vijf december verhaal.

Het magische pepernotenmysterie
Het wordt nog leuker want je kunt meedoen aan een heuse pepernoten speurtocht. In jou eigen juten zakje dat je krijgt bij de ingang, vind je kleurtjes. Zoek de juiste piet bij de juiste kleur en verzamel zo de meeste pepernoten. Wiet gaat er winnen?

Het wordt één groot Sinterklaasfeest in Toverland, speciaal voor jou!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven