Vier Kerst in Toverland!

Voor een betoverende Kerst kom je natuurlijk naar Attractiepark Toverland. Op 25 en 26 december serveren wij overheerlijke kerstbrunches en kerstbuffetten. Let op: op dit moment is het nog niet mogelijk om te reserveren voor de kerstbrunches- en buffetten van 2017. 

Vier Kerst in Toverland!

Voor een betoverende Kerst kom je natuurlijk naar Attractiepark Toverland. De twinkelende lichtjes en de attracties maken jouw kerstfeest extra bijzonder!

Op Eerste en Tweede Kerstdag serveren wij overheerlijke kerstarrangementen. Kom met je familie genieten van een sfeervolle kerstbrunch of een heerlijk kerstbuffet. Op 25 en 26 december van 11.00 tot 13.00 uur kun je aanschuiven voor de sfeervolle brunch waarna jullie nog ruim de tijd hebben om het park in te gaan.

De hele dag in het park geweest en trek gekregen? Reserveer jullie tafel en schuif aan van 16.00 tot 18.00 uur voor een heerlijk kerstbuffet. De brunch en het buffet bestaan uit een soepbuffet, diverse warme en koude gerechten en een magisch dessertbuffet. Waarom zou je nog zelf koken?

 

De tijden zijn op beide kerstdagen (25 & 26 december) als volgt:

Kerstbrunch     11:00 – 13:00 uur
Kerstbuffet       16:00 – 18:00 uur

Let op: het is nog niet mogelijk om te reserveren voor 2017!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte over de kerstbrunches en -buffetten.

Schrijf je in
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven