Wanneer is Halloween in Toverland?
Op  12, 16, 17, 18, 19, 25 & 26 oktober breekt vanaf 18.30 tot 23.00 uur de hel los tijdens Halloween Nights in Toverland. Zijn voor jou de avonden nog net even iets te spannend? Overdag vieren we, gedurende de hele herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober, speciaal voor onze jonge bezoekers Halloween Days in Toverland.

Voor wie zijn de Halloween Days?
De Halloween Days zijn speciaal voor onze jonge bezoekers voor wie de avonden nog net iets te spannend zijn. Van 12 t/m 27 oktober wordt Land van Toos iedere dag overgenomen door spoken, heksen, spinnen en pompoenen.

Voor wie zijn de Halloween Nights?
Halloween in Toverland is voor alle leeftijden. We hebben verschillende scare zones met elk hun eigen thema en enge figuren. Een aantal zones zijn erg eng, andere zijn ook voor kleinere kinderen leuk. Speciaal voor de angsthazen hebben wij de Halloween Toverstaf, hiermee houd je alle monsters op afstand. Let op: de toverstaf werkt niet in alle scare zones.

Waar koop ik tickets voor Halloween?
Tickets zijn online verkrijgbaar via de website van Toverland, bij externe partners en tijdens Halloween aan de dagkassa van Toverland. Tickets voor jarigen en mindervaliden zijn uitsluitend aan de dagkassa te verkrijgen.

Kan ik met mijn abonnement naar Halloween?
Met jouw abonnement heb je onbeperkt toegang tijdens Halloween.

Is het nodig om tickets vooraf te kopen?
Het is niet nodig om tickets vooraf te kopen. Je kunt deze op de dag zelf ook aan de dagkassa bij Toverland kopen. Wanneer je je tickets vooraf via onze website koopt geniet je wel van €2,50 korting op het reguliere tarief. Daarnaast kun je met een online tickets direct doorlopen bij de entree.

Zijn de attracties gewoon geopend?
De attracties zijn de hele dag geopend m.u.v. het Survivalparcours. Deze sluit bij zonsondergang.

Tot hoe laat is Toverland geopend tijdens Halloween?
Toverland is tijdens Halloween Nights (op 12, 16, 17, 18, 19, 25 & 26 oktober) geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Bekijk de kalender voor alle actuele openingstijden.

Vanaf hoe laat is mijn ticket geldig?
Tickets zijn de hele dag geldig.

Hoe laat beginnen de Halloween Nights?
Toverland is tijdens Halloween Nights geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Je kunt de gehele dag gebruik maken van de attracties en faciliteiten van het park. De scare zones Villa Phobia en Screaming Swamp openen op 17.00 uur. De andere scare zones openen vanaf 19.00 uur. Om 18.30 uur trappen we af met een parade in Port Laguna.

Ik heb nog kortingsbonnen, zijn deze ook geldig tijdens Halloween?
Ja, de kortingsbonnen en acties die geldig zijn t/m 4 november 2019 zijn ook geldig tijdens Halloween.

Mogen wij geschminkt en verkleed naar Halloween toe?
Verkleden en het dragen van maskers of schmink is tijdens Halloween niet toegestaan.

Ik ben jarig tijdens Halloween in Toverland! Ontvang ik gratis toegang?
Jarigen ontvangen ook tijdens Halloween gratis toegang (op vertoon van een geldig legitimatiebewijs met foto bij de Gastenservice aan de hoofdingang).

Kan ik iemand afzetten en ophalen (Kiss & Ride)?
Afzetten en ophalen kan op onze speciale Drop & Drive zone.

Deel deze pagina