Bello Nock – World’s Greatest Comic Daredevil

van 9 juli 2016 t/m 27 augustus 2016 te zien in Toverland!

Deze show is inmiddels afgelopen

Bello Nock was van 9 juli 2016 t/m 27 augustus 2016 te zien in Toverland. Klik op onderstaande button om te zien welke shows er op dit moment te zien zijn in Toverland.

Actuele shows

Bello Nock – World’s Greatest Comic Daredevil

Toverland viert haar verjaardag groots met een zomershow van internationale allure. De beroemde Amerikaanse waaghals Bello Nock, bijgenaamd ‘World’s Greatest Comic Daredevil’, komt met zijn spectaculaire show naar Toverland. Ervaar zelf deze show vol angstaanjagende stunts, die je adem doet stokken. De parkshow is dagelijks drie maal te zien van 9 juli t/m 27 augustus 2016.

Bello is een echte rasartiest, hij schuwt niets, tart de zwaartekracht en balanceert op grote hoogtes. Hij is de 7e generatie van een familie van circusartiesten en heeft meerdere awards in ontvangst mogen nemen, waaronder de Clown d’Or van het Internationaal Circusfestival van Monte Carlo. De internationale pers schrijft lovend over hem:

Bello’s extraordinary… a hilarious clown and an astonishing daredevil, a one man show all by himself – San Francisco Chronicle

America’s best clown – TIME Magazine

When you watch this guy, breathing is optional – New York Daily News

Laat je verwonderen door onze nieuwe zomershow Bello Nock – World’s Greatest Comic Daredevil.

Ontdek een magische wereld voor de hele familie

Attractiepark Toverland biedt meer dan dertig attracties voor jong en oud, buiten en overdekt. Ontdek ze allemaal! Even bijkomen? Geniet dan van een vrolijke of spannende show, of neem een hapje of drankje op een van de vele terrasjes van onze horeca.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven