15 Jaar Toverland

Attractiepark Toverland blaast dit jaar 15 kaarsjes uit en dat moet gevierd worden! De opening van het zomerseizoen op 19 maart 2016 vormt het startschot van het vijftienjarig jubileum van Attractiepark Toverland.

Op 19 mei 2001 opende Attractiepark Toverland voor het eerst haar poorten voor het publiek. Niet wetende dat zij binnen korte tijd zou uitgroeien tot één van de grootste en populairste attractieparken van Nederland. Met als mijlpalen de opening van de grootste houten achtbaan van de Benelux Troy (2007) en het volledig gethematiseerde gebied de Magische Vallei (2013).

Nieuwe feestelijke evenementen

We gaan onze verjaardag samen vieren met onze gasten. Zo ontvangen jarigen komend seizoen gratis entree bij een bezoek op de dag van hun verjaardag.

 
Dit jubileumjaar pakken we flink uit met acht Midzomeravonden en acht Halloween Nights. Daarnaast organiseren we een heus OktoVerfeest in de Biergarten van Toverland.

Verjaardagsshow

In het park wordt vanaf 19 maart ook volop aandacht geschonken aan het verjaardagsfeest. Het park wordt feestelijk aangekleed en uiteraard viert onze mascotte Toos Toverhoed ook onze verjaardag mee in een speciale editie van de Toos Tovershow.

Vier jij onze verjaardag mee?

Tickets

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven