Verrukkelijk dineren in ons à la carte restaurant

Verscholen in de groene heuvels ligt The Flaming Feather. Een betoverende herberg vol mythes en oude legendes. Tovenaars en magiërs komen hier al eeuwenlang samen om onder het genot van een goed stuk vlees en verrukkelijke dranken te filosoferen en de strijd tegen het kwaad.

Assortiment

Assortiment

Knetterende haarden, lange houten tafels en de warme gloed van kaarslicht. Smul samen van een robuuste lunch of een verrukkelijk diner. Zowel op de buitenterrassen als in de grote eetzaal is het prima vertoeven. Met 130 zitplaatsen is dit het eerste restaurant in Toverland waarbij je aan tafel bediend zult worden. Geniet van diverse vleesgerechten en lunchplanken. De heerlijke dranken worden geserveerd in pullen en karaffen.

Menukaart The Flaming Feather

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Het is mogelijk om een tafel te reserveren in The Flaming Feather. Je kunt hiervoor een reserveringsverzoek indienen. De reservering is pas definitief nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen. Wij bevestigen dit telefonisch of per mail. Reserveringsverzoeken dienen minimaal twee dagen van te voren gemaakt worden. Als je op de dag zelf of een dag van te voren wilt reserveren, neem dan contact met ons op via +31 (0)77 467 70 50.

Reserveer nu

Hier vind je The Flaming Feather

Avalon

The Flaming Feather bevindt zich achter in Avalon.

Bekijk de plattegrond
Deel The Flaming Feather