YOUTUBERSxTOVERLAND

Altijd al je favoriete YouTubers in het écht willen ontmoeten? Dit is je kans! Op 19 mei spot je je favoriete online helden tijdens YOUTUBERSxTOVERLAND op verschillende plekken in Toverland. Wat dacht je van exclusieve Q&A's met verschillende YouTubers? Bereid je beste vraag dus maar alvast voor! 

YouTubers in the house

Attractie Fēnix: Een achtbaan voor de ultieme vliegervaring

YouTubers in the house

Op 19 mei staat Toverland helemaal in het teken van YOUTUBERSxTOVERLAND! Op deze dag staar je niet naar je schermpje om je favoriete online helden te zien, maar zie je ze in het echt! En misschien beantwoorden ze wel jouw vraag tijdens de exclusieve Q&A-sessies! We hebben van alles in petto om er een te gekke dag van te maken! En tussendoor doe je nog even een rondje in onze nieuwe wing-coaster Fēnix! 

Programma

Uiteraard wil je niets missen van YOUTUBERSxTOVERLAND, dus houd deze pagina goed in de gaten! We maken later het exacte programma bekend. Stay tuned! 

Wie zijn de YouTubers?

Jij komt toch ook?

Kun jij ook niet wachten? Laat weten dat je ook naar Toverland komt tijdens YOUTUBERSxTOVERLAND op 19 mei! Op onze event-pagina blijf je als eerste op de hoogte van al het nieuws! 

Zeg 'ja' op het Facebook-event
Deel deze pagina