Een onvergetelijk dagje uit voor de hele familie

Elke woensdag van 11 juli t/m 22 augustus 2018
Extra avonden op zaterdag 4, 11 en 18 augustus 2018

Als de avonden langer worden en de temperaturen stijgen, is het weer tijd voor de Midzomeravonden in Attractiepark Toverland. Ook dit jaar beloven het magische avonden vol zomerse sfeer te worden, waarbij Toverland van 10.00 tot 23.00 uur geopend is.

Een tropische festivalsfeer

Een tropische festivalsfeer

Vanaf 11 juli t/m 22 augustus is Toverland elke woensdag tot 23:00 uur geopend. Het park is gehuld in een tropische festivalsfeer en  kun je overal in het park genieten van live entertainment en extra shows in de verschillende zomerse thema areas.

Let op: extra avonden op zaterdag 4, 11 en 18 augustus

Extra voordelig naar de Midzomeravonden

Reguliere tickets online mét korting

  • Geldig op Midzomeravonden van 10 - 23 uur
  • Tickets vanaf €22
  • Direct doorlopen bij de kassa
  • Ticket scannen vanaf mobiel
Koop nu online tickets

Avondticket vanaf 19.00uur

  • Geldig op Midzomeravonden vanaf 19.00 uur
  • Alleen verkrijgbaar aan de kassa

Volw. en kids ≥120cm -- €20
Kinderen 90-120cm -- €15

Meer entertainment dan ooit!

Meer entertainment dan ooit!

Geniet ook dit jaar weer van betoverend live entertainment en shows in de zomerse werelden. Zo zal in Port Laguna de band Sonidos zorgen voor vrolijke klanken aan de voet van Solaris. Kun je in Avalon genieten van échte troubadours en zijn ook de prachtige Katari weer te vinden in de Magische Vallei. Op het dak van Troy zal een heuse vuurshow zorgen voor een extra vleugje spanning en sensatie.

Bekijk het volledige programma

We hebben een jaarkaart van Toverland en zijn er al vaak geweest. Het is voor alle leeftijden een fantastisch park. We hebben al 2 keer de Midzomeravonden bezocht. Een fantastische sfeer en zeer mooi vuurwerk!

De betoverende vuurwerkshow

De zwoele Midzomeravonden worden knallend afgesloten met een betoverende vuurwerkshow. Na overleg met de gemeente, Provincie en de brandweer kan de afsluitende vuurwerkshow, ondanks de droogte, doorgaan! Er zijn voldoende veiligheidsvoorschriften getroffen om het vuurwerk veilig af te steken. Zo zijn er gedurende de show minimaal 4 brandweerlieden aanwezig om een oogje in het zeil te houden.

Deel Midzomeravonden