De zomer is voorbij

Zondag 4 november 2018

Vandaag is de allerlaatste dag van het zomerseizoen! Kom nog snel jouw laatste rondjes draaien in spinning coaster Dwervelwind, waag een laatste ritje in Troy of stap dit jaar voor de laatste keer onder de vleugels van Fēnix. Daarna zijn Port Laguna, Avalon, Magische Vallei en Ithaka gesloten van 5 november 2018 t/m 29 maart 2019.

€10,- korting op de laatste dag van het seizoen

Attractie Dwervelwind: Een kleurrijke achtbaan met karretjes die volledig om hun as draaien

€10,- korting op de laatste dag van het seizoen

Vier samen met ons de laatste dag van het seizoen! Wil je nog één keer genieten van alle buitenattracties? Breng dan op zondag 4 november een bezoek aan Toverland en ontvang maar liefst €10,- korting p.p. Koop nu jouw speciale tickets met de unieke kortingcode '4NOVEMBER' en ben klaar voor de laatste dag van het seizoen. 

Koop je tickets

Een heerlijke winterslaap

Een heerlijke winterslaap

Wanneer de bomen hun laatste blaadjes verliezen en er een koudere wint door Toverland trekt, maken Familie Magistralis, Merlijn en de Dwervels zich op voor een diepe winterslaap. Er daalt een deken van rust over Port Laguna, Avalon, Magische Vallei en Ithaka. Maar voor het zover is kun je nog héél even genieten van al het moois dat Toverland je buiten te bieden heeft.

Toverland in winterse sferen

Magische Winterweken: vier kerst in toverland van 22 december t/m 6 januari

Toverland in winterse sferen

Maar niet getreurd! In deze periode zijn beide overdekte werelden, Land van Toos en Wunderwald, geopend en volop in wintersfeer. In een sfeervolle ambiance heb je een fantastische dag vol magische momenten en winterse gezelligheid.

Winter in Toverland
Deel End of Season