Een magische winterdag

O, wat is het hier gezellig! Toverland in de winter is in één woord: genieten! Terwijl de Tiroolse jodelmuziek vanuit de Oostenrijkse Biergarten klinkt, maak je een rit in Maximus’ Blitz Bahn. Of waag jij je aan een doldwaze rit door Land van Toos? Dan is het daarna tijd voor een dampende beker chocolademelk. Laat het avontuur maar beginnen!

Nog één ritje!

Nog één ritje!

Vanaf 5 november 2018 start de winterse magie in Toverland. Beide overdekte themagebieden, Land van Toos en Wunderwald, zijn het hele jaar geopend. Hoezo zou je in de winter thuis blijven zitten? Ga erop uit met het hele gezin! In deze sfeervolle ambiance heb je een fantastische dag vol magische momenten en winterse gezelligheid.

Er is genoeg te doen!

Theekopjes: in deze bontgekleurde kopjes zwier je in de rondte

Er is genoeg te doen!

Ook al zijn Port Laguna, Avalon, Magische Vallei en Ithaka in diepe winterslaap, er is nog steeds heel veel te beleven in Toverland. Duikel van boven naar beneden in Vliegend Tapijt, ga op volle snelheid van de vele glijbanen die Land van Toos rijk is of test de nieuwe uitvinding van Maximus Müller: een elektronische bobsleebaan waarbij je zelf kunt bepalen hoe hard je gaat. Winter in Toverland is fantastisch voor het hele gezin.

Deel Toverland Winter