Arrangementsprijs

Vanaf € 63,59 p.p. (excl. BTW) / € 69,50 p.p. (incl. BTW)

Inclusief: attracties, welkomstdrankje, tafelgarnituur en warm en koud buffet, drankjes gedurende de avond.

Magisch themafeest op De Wunderbar

Wanneer u op zoek bent naar een magische winterse sfeer voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest, dan is Winter wonderland het themafeest voor u! De verhoogde indoorlocatie met uitzicht op onze magische attracties ademt de sfeer van knus chalet. In het hart van het overdekte Magic Forest vormt deze plek een exclusieve ontmoetings- en feestlocatie voor groepen van vijftig tot driehonderd personen. Tijdens het feest combineren we lekker eten met Winters entertainment.

Bedrijfsuitje op maat

Een themafeest heeft iets magisch. Met het afstemmen van de dresscode, het amusement en entertainment, de aankleding en de catering neemt u uw gasten mee in een andere wereld. Van een casino, circus of seventies party tot een ‘Ik hou van Holland’ feest, in Toverland is van alles mogelijk. Schakel ons professionele team in voor het organiseren van een fantastische avond.

Compleet verzorgd bedrijfsevenementen

Uw gasten hebben exclusieve toegang tot een aantal van onze attracties. Wie durft? Maak u klaar voor een fantastisch avondfeest met lekkere hapjes en drankjes en goede muziek van een DJ of een live band. De Wunderbar is een perfecte locatie voor een ongedwongen en gezellig bedrijfsfeest.

Praktische informatie De Wunderbar

De Wunderbar is voorzien van een royale bar en een professionele geluidsinstallatie. Met een dansvloer, lift en voldoende zitplaatsen is de locatie geschikt voor een gevarieerd gezelschap. De ruimte is breed inzetbaar: van familiedag met lunch en diner tot een (thema-)feest met een borrel en een DJ.

Vraag vrijblijvende offerte aan
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven