• Nieuws

Nieuws

Recordpoging schoen zetten in Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland wil het wereldrecord ‘schoentje zetten’ verbreken. Het themapark roept haar gasten op om een extra schoen mee te nemen tijdens het Sinterklaasfestijn, dat in de weekenden van 19-20 en 26-27 november georganiseerd wordt in het park.

Lees meer

Een toekomst vol magie voor Attractiepark Toverland

Gisteren werd het bestemmingsplan van Attractiepark Toverland goedgekeurd in de gemeenteraad van Horst aan de Maas. Het bestemmingsplan geeft het themapark de ruimte om komende jaren verder uit te breiden en daarmee haar gasten nog meer te kunnen onderdompelen in een magische wereld.

Lees meer

Halloween Nights 2016

Ook dit jaar zijn er weer 8 avonden van de populaire Halloween Nights in Attractiepark Toverland. Met meer scare zones, meer angstaanjagende karakters en een unieke zone waar bezoekers geblinddoekt worden, beloofd het een ervaring te worden die de gasten van het park niet snel zullen vergeten.

Lees meer

Onderzoek naar wilde bijen en vlinders in Toverland

De Magische Vallei in Attractiepark Toverland is het decor van een onderzoek naar vlinders en wilde bijen. Samen met het CITAVERDE College, de Vlinderstichting, Imkerij Cox en BTL Advies zet Toverland zich in voor “Samen voor bijen”, een project om de bijensterfte in Limburg tegen te gaan. De provincie Limburg had in 2013 verreweg de hoogste bijensterfte van Nederland. Een zorgelijke ontwikkeling die wereldwijd gaande is. De bijensterfte heeft namelijk grote gevolgen voor de bestuiving van bloemen en gewassen en daarmee de voedselproductie.

Lees meer

Scare actors gezocht voor Halloween Nights 2016

Heb jij altijd al eens in de huid van een monster willen kruipen en mensen de stuipen op het lijf willen jagen? Of eens een kijkje achter de schermen willen nemen bij dit angstaanjagende evenement? Pak dan nu je kans! Doe auditie voor een unieke rol als scare actor tijdens de Halloween Nights in Attractiepark Toverland.

Lees meer

Attractiepark Toverland verwelkomt 7.000.000e bezoeker

Vandaag mocht Attractiepark Toverland haar 7 miljoenste gast verwelkomen, sinds de opening van het themapark op 19 mei 2001. De familie Maurissen-Coninx werd op een magische wijze verrast bij het begin van hun dagje uit. Een bijzonder moment voor zowel de familie als het jarige attractiepark.

Lees meer

Zomerse magie tijdens de Midzomeravonden in Toverland

Van 31 juli tot 24 augustus verkeert Attractiepark Toverland weer iedere woensdag en zondag in tropische sferen tijdens de Midzomeravonden. Acht avonden waarbij gasten tot 23:00 uur kunnen genieten van spectaculaire attracties, shows en live entertainment in een tropische sfeer.

Lees meer

Spectaculaire stuntshow Bello Nock in Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland viert haar 15e verjaardag groots met een zomershow van internationale allure. De beroemde Amerikaanse waaghals Bello Nock, bijgenaamd ‘World’s Greatest Comic Daredevil’, komt met zijn spectaculaire show vol angstaanjagende stunts deze zomer naar het themapark. De show is dagelijks te zien van 9 juli t/m 27 augustus 2016.

Lees meer

Troy Coaster Challenge groot succes

Dertien Challengers gingen op 4 en 5 juni voor het goede doel 24 uur in de snelste, langste én hoogste achtbaan van de Benelux: Troy. Tien van hen haalden de eindstreep na 325 rondes. “Een bijna bovenmenselijke prestatie”, aldus Caroline Kortooms, algemeen directeur Toverland. Na afloop van de Challenge werd bekendgemaakt dat er € 11.035 voor Stichting Heppie was opgehaald.

Lees meer

Ruim 700 aanmeldingen voor achtbaanrace

726 waaghalzen durven de Challenge aan: 24 uur in de snelste, langste én hoogste houten achtbaan van de Benelux, Troy. Op 4 en 5 juni gaan twaalf van hen de Troy Coaster Challenge 2016 aan voor het goede doel: Stichting Heppie, omdat ieder kind aandacht verdient!

Lees meer
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven