Voordelen abonnement

Onderstaande kortingen zijn alleen geldig in combinatie met een geldig Toverland jaarabonnement. Niet geldig in combinatie met een winterabonnement en andere kortingen of acties.

Plopsaland De Panne (BE), Plopsaqua De Panne (BE), Plopsa Indoor Hasselt (BE), Plopsa Indoor Coevorden (NL), Plopsa Coo (BE) & Holiday Park (DU)
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 40% korting op het reguliere tarief >100 cm in alle Plopsa-parken. Deze korting is geldig tot en met 8 januari 2017.

Naar de website

Bobbejaanland (BE)
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 50% korting op het kassatarief voor volwassenen (>1,40m) in Bobbejaanland. Deze korting is geldig van 26 maart 2016 tot en met 6 november 2016.

Naar de website

Beekse Bergen
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van een geldige abonnementspas eenmalig 30% korting op het reguliere tarief van Beekse Bergen van 1 januari t/m 31 december 2016.

Naar de website

Ouwehands Dierenpark
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen bij inlevering van de geprinte bon achter de button en op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 30% korting op het reguliere tarief van Ouwehands Dierenpark tot en met 31 augustus 2016.

Print de bon

Julianatoren
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen bij inlevering van de geprinte bon achter de button en op vertoon van hun Toverland abonnementspas 30% korting op het reguliere tarief van Julianatoren. Deze korting geldt in de periode van 19 maart 2016 tot en met 30 oktober 2016.

Print de bon

Dierenrijk
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van een geldige abonnementspas 30% korting op het reguliere tarief van Dierenrijk van 1 januari t/m 31 december 2016.

Naar de website

Moviepark (Duitsland)
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 30% korting op het volwassentarief in Movie Park Germany. Deze korting geldt in de periode van 18 maart tot en met 1 november 2016, uitgezonderd de speciale Halloweendagen (8, 15, 22, 29 en 31 oktober).

Naar de website

GaiaZoo
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 30% korting op de geldende dagentreeprijs vanaf 10 jaar van GaiaZoo . Deze korting geldt in de periode van 1 januari 2016 tot en met 31 december 2016.

Naar de website

Phantasialand (Duitsland)
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 50% korting op het reguliere dagtarief in Phantasialand. Deze korting geldt in de periode van 19 maart tot en met 1 november 2016.

Naar de website

Apenheul
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 50% korting op het reguliere dagtarief van de Apenheul. Deze korting geldt in de periode van 15 april tot en met 30 oktober 2016.

Naar de website

Kasteeltuinen Arcen
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van een geldige abonnementspas 25% korting op de entree van Kasteeltuinen Arcen, voor max. 4 personen per abonnementspas. Geldig van 24 maart 2016 t/m 6 november 2016, niet geldig op 24 en 25 september 2016. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Naar de website

Legoland Discovery Centre – Oberhausen
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 50% korting op het reguliere dagtarief van Legoland Discovery Centre – Oberhausen. Deze korting geldt tot en met 31 maart 2017.

Naar de website

Sea Life – Oberhausen
Jaarabonnementhouders van Toverland ontvangen op vertoon van hun Toverland abonnementspas onbeperkt 50% korting op het reguliere dagtarief van Sea Life – Oberhausen. Deze korting geldt tot en met 31 maart 2017.

Naar de website
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven